Wegwijzer

Hoe kun je binnen deze site zoeken
De wegwijzer geeft in het kort aan hoe je de verschillende onderwerpen, rubrieken en pagina’s kunt vinden.

De menubalk

In de menubalk (direct onder de afbeelding) zie je van links naar rechts de tabbladen met de hoofdonderwerpen van de website:

Home – Wegwijzer – ComputerCafé – Clubs – Wat bieden wij nog meer? – Nieuwsbrieven – Links en tips – Info en contact en helemaal aan de rechterkant een vergrootglas

Als je met de muis op zo’n hoofdonderwerp gaat staan en met de linker muisknop klikt, opent zich die pagina.

Bij sommige menu-onderwerpen verschijnt er een zwarte kolom. Dat houdt in dat er nog een verdere onderverdeling is: het submenu. Je kunt direct naar die onderwerpen gaan door daar ook weer op te klikken met de linker muisknop.

Home
Als je op home klikt kom je op de startpagina van de website. Daar vind je korte nieuwsberichten en links naar de belangrijkste subpagina’s.
Onderaan vind je informatie over de makers van de site.

Wegwijzer
Dat is de pagina die je nu aan het lezen bent.

ComputerCafé
Hier vind je de informatie over het wekelijkse computercafé

Clubs
Hier vind je informatie over de Clubs die georganiseerd worden. Drie keer in het najaar en drie keer in het voorjaar.

Wat bieden wij nog meer?
Op de pagina ‘Wat bieden wij nog meer?’ vind je alle overige activiteiten van Seniorweb Mierlo.
Wil je meer weten over een activiteit dan kun je direct doorklikken naar meer informatie en de mogelijkheid om je aan te melden voor een activiteit.

Nieuwsbrieven
Op de pagina ‘Nieuwsbrieven’ vind je alle nieuwsbrieven die door SeniorWeb Mierlo zijn verspreid. Je kunt deze makkelijk downloaden en nog eens nalezen. Ook de bijlagen van de nieuwsbrieven zijn daar te vinden.

Links en tips
Op de pagina ‘Links en tips’ vind je allerlei interessante tips en links naar andere websites. Heb je zelf een tip? Laat het ons weten via swmadmi@gmail.com.

Info en contact
Daar vind je praktische informatie en onze contactgegevens.

Op welke pagina bevind je je?
De titel van de pagina waar je bent kleurt rood in de menubalk. Zo kun je altijd zien waar je bent op de site. Nu zijn we dus op de pagina ‘wegwijzer’.

Vergrootglas
Helemaal rechts in de menubalk staat het icoontje van een vergrootglas. Als je hier op klikt opent zich een zoekvenster. Typ hier jouw zoekterm in en je krijgt alle pagina’s te zien waar het ingetypte woord in voorkomt.

De rechterkolom
De rechterkolom is op alle pagina’s hetzelfde en spreekt voor zich.

Bijgewerkt: 18 april 2023