Presentaties najaar 2018

Dit zijn de presentaties van het najaar 2018

20 november Facebook

Wat is de beweegreden voor een senior om Facebook al dan niet te gebruiken. Iemand uit de praktijk vertelt over zijn ervaring.

27 november Pinterest

Pinterest is een sociaalnetwerksite dat fungeert als een digitaal prikbord. De gebruiker kan over het hele internet afbeeldingen markeren en vervolgens op een van de aangemaakte “borden” plaatsen of bekijken. De website en de mobiele apps zijn vooral in trek bij vrouwen (ongeveer 80% van de gebruikers). Wij laten zien, waarom deze vorm van digitale prikborden steeds meer in de belangstelling is komen te staan. Ook komt naar voren dat mannen er ontzettend leuke ideeën en werkwijzen kunnen verkrijgen.

4 december Leuke en nuttige Apps op Android Tablet of Smartphone

We behandelen een aantal leuke en nuttige Android Apps. Deze zijn te vinden in de Playstore. Wij laten de Apps zien en hoe je ze kunt installeren. Voor de iPad of iPhone zijn er vergelijkbare Apps, zodat je daar ook een indruk van krijgt.

11 december PDF bestanden, nou en?

Iedereen heeft er wel mee te maken. Wat is er handig aan zo’n bestand en wat kun je doen als het bestand heel groot is zoals bij handleidingen wel eens het geval is. In deze presentatie laten we een aantal van deze dingen zien.

 

 

 

 

 

 

 

 

Recente berichten